Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

O Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen succesfuldt tilføjet

Antal
I alt

Der er 0 varer i kurven Der er 1 vare i kurven

Total varer (incl. moms)
Samlet fragt (incl. moms) O
I alt (incl. moms)
Fortsæt indkøb Videre til betaling

Informationer om skunkfrø.dk

Tilbud

Nyhedsbrev

Forsendelse af dine varer

Vi sender dine cannabis frø eller groudstyr  med Postnord.

På grund af situationen med Corona-virus afsendes der kun varer hver mandag

Alle varer sendes i neutral emballage- med diskret afsender.

Alle forsendelser sker med Postnord.

Min vare beskadiget under transport, hvad gør jeg?
Hvis du modtager en pakke der har synlige tegn på skader under transport er det vigtigt at du tager forbehold, eller alternativt åbner pakken mens chaufføren ser på. Hvis indholdet har taget skade skal der laves en erstatningssag. Det er vigtigt at du straks gør indsigelser mod pakkens tilstand, og ikke kvitterer for modtagelsen uden forbehold.

Du kan også nægte modtagelse af en beskadiget pakke. Den vil så komme retur til os til kreditering.

Så du ikke skaden ved modtagelsen, kan du stadig lave en erstatningssag. Dog skal du sørge for at tage kontakt til GLS hurtigst muligt, da de efter nogle dage ikke længere vil erstatte en beskadiget vare. I alle tilfælde er det klart en fordel at starte erstatningssagen øjeblikkeligt skaden opdages.

Flatrate forsendelse.

Her på skunkfrø.dk, kører vi med det der kaldes flatrate, hvilket vil sige at nogle gange får du dine varer sendt meget billigt, det sker specielt ved groudstyr, cannabisgødning og f.eks bonger fra headshoppen.

Dette er for at lette forsendelsesberegningen og holde vores generelle forsendelsespriser nede. (De er da også blandt Danmarks billigste)

Af hensyn til miljøet og for at holde forsendelsesomkostningerne nede, forbeholder vi os ret til at sende varer i genbrugte materialer. Vi pakker selvfølgelig stadig dine varer forsvarligt ind, så de kan nå uskadte og sikkert frem til dig.