Kurv 0 Vare varer (tom)    

Ingen varer

O Forsendelse
0,00 DKK I alt

Til betaling

Varen succesfuldt tilføjet

Antal
I alt

Der er 0 varer i kurven Der er 1 vare i kurven

Total varer (incl. moms)
Samlet fragt (incl. moms) O
I alt (incl. moms)
Fortsæt indkøb Videre til betaling

Informationer om skunkfrø.dk

Nye varer

Sete varer

Nyhedsbrev

Canna Boost Accelerator 1 liter Forstør

Canna Boost Accelerator 1 liter

RL22

De oligo-saccharin (Gæret Melasse) produkter, der udgør CANNABOOST fungerer som udløser for plantecellerne. De udløser forøgede metaboliske processer og har vist sig at øge aktiviteten, herunder energiproduktion, fotosyntese, metabolitproduktion, genaktivering og så videre

Flere detaljer

På lager

469,00 DKK

Yderligere information

De oligo-saccharin (Gæret Melasse) produkter, der udgør CANNABOOST fungerer som udløser for plantecellerne. De udløser forøgede metaboliske processer og har vist sig at øge aktiviteten, herunder energiproduktion, fotosyntese, metabolitproduktion, genaktivering og så videre. De øvrige komponenter i BOOST tjener at styrke og støtte disse aktiviteter, herunder øge visse niveauer af vigtige næringsstoffer. I sidste ende er der ingen melasse tilbage. Det er blevet opløst i mange komponenter gennem naturlig og organisk kemi. Disse, sammen med sporstoffer og andre resterende komponenter, der er indeholdt i CANNABOOST, interagerer direkte med plantecellernes stofskifteproces. CANNABOOST er et helt naturligt kulhydratbaseret produkt, men indeholder lidt sukker og er ikke tilføjet plantehormoner.

CANNABOOST kan anvendes som direkte bladsprøjtning for en mere øjeblikkelig virkning
CANNABOOST kan anvendes som supplement ved gødning af planten. Ved anvendelse i kombination med en eller flere af af Cannas flydende gødninger, har produktet en positiv effekt på rodvækst og planteudvikling, samt styrker planten og dens immunforsvar.

Oligo-sacchariderne i CANNABOOST giver planternes rodceller et ekstra energitilskud, så planten opnår en hurtigere optagelse af de mineraler der er tilrådighed.
Den forbedrede mineral optagelse er også med til at øge blomstringen og øger kvaliteten af planternes ​​smag og lugt.
CANNABOOST vil også udløse en kraftig forbedring i plantens immunreaktioner, photosynthate produktion, og stofskifte.-Anbefalet dosis

Den anbefalede koncentration er en fortynding på 20 til 40 ml BOOST i 10 liter vand når der dyrkes i jord eller andet plantemedium.

For en bladpåføring skal du bruge en fortynding på 20 ml BOOST i 10 liter vand. Sprøjtning af blade har en mere umiddelbar effekt, men du skal sprøjte oftere (ca. 1 gang dagligt) for at få det samme resultat som en jord eller hydroponisk vanding til rodsystemet.

Generelt giver en 20 til 40 ml blanding de mest optimale resultater. En stigning i dosis vil give mindre og mindre forholdsvis effekt og meget høje doser kan endda skade plantens udvikling.
Det vil altid være op til den enkelte avler for at afgøre, hvilken dosis der virker bedst for deres særlige afgrøde.

CANNABOOST er specielt udviklet til at give de bedste resultater i kombination med en optimal gødning (f.eks med Canna næringsstoffer for blomstrende planter). Lige så vigtigt at bemærke er, at CANNABOOST bør anvendes med PK 13/14, da det leverer de ekstra niveauer af fosfor og kalium en plante har brug for, for optimal udvikling af topskud.
I almindelighed er det slet ikke klogt at blande gødning mærker. Så brug CannaBoost i kombination med Cannas gødninger og andre boostere i forbindelse med deres respektive mærker.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Canna Boost Accelerator 1 liter

Canna Boost Accelerator 1 liter

De oligo-saccharin (Gæret Melasse) produkter, der udgør CANNABOOST fungerer som udløser for plantecellerne. De udløser forøgede metaboliske processer og har vist sig at øge aktiviteten, herunder energiproduktion, fotosyntese, metabolitproduktion, genaktivering og så videre

Skriv en anmeldelse

18 Andre varer i samme kategori

Kunder, der købte denne vare, købte også